Home Android Cum să asculți muzică de pe YouTube cu ecranul stins pe un telefon Android

Cum să asculți muzică de pe YouTube cu ecranul stins pe un telefon Android

by ungeekro
2419 views
Muzica youtube offline

Cu siguranță orice persoană a încercat măcar o dată să asculte muzică pe YouTube cu ecranul telefonului oprit, însă nu a reușit. Imediat ce ecranul telefonului tău se stinge, aplicația YouTube oprește automat videoclipul pe care îl vizualizezi. Din păcate, nu există nici-o setare direct din aplicația YouTube prin care să activezi această opțiune, deorece YouTube își dorește să rămânem cu ochii lipiți de ecran pentru a vedea cât mai multe reclame posibile. Cu toate acestea, există însă câteva metode prin care puteți vizualiza videoclipuri pe YouTube cu ecranul stins. Mai jos vă prezentăm o listă cu aceste soluții:

Folosirea unui browser

Cea mai simplă și gratuită soluție pentru a continua să ascultați videoclipuri pe YouTube după ce ați blocat ecranul telefonului este folosirea unui browser precum Google Chrome sau Mozilla Firefox. Această soluție este disponibilă pentru toți posesorii de smartphone-uri, indiferent de modelul acestora. Iată cum puteți face acest lucru:

 1. Descarcați și instalați oricare dintre browserele Google Chrome sau Mozilla Firefox pe telefonul dumneavoastră. (Majoritatea telefoanelor vin cu Google Chrome deja instalat din fabrică)
 2. Intrați din browserul telefonului dumneavoastră pe pagina YouTube, apăsați butonul de setări (⋮) din partea de sus, stânga a paginii și selectați modul desktop al paginii (Desktop Site).
 3. După ce ați completat pașii de mai sus, alegeți pur și simplu un video și acesta va continua să ruleze și după ce ați blocat ecranul telefonului.

Folosirea aplicației AudioPocket

AudioPocket este o aplicație gratuită pentru telefoanele Android care se găsește în Play Store. Această aplicație convertește formatul videoclipurilor de pe YouTube în format mp3 în timp real, permițând astfel videoclipurilor să ruleze în fundal precum fișiere audio.

Pentru a folosi AudioPocket ca să ascultați videoclipuri de pe YouTube cu ecranul oprit, urmați următorii pași:

 1. Instalați aplicația AudioPocket din Play Store.(link descărcare)
 2. Deschideți aplicația Youtube.(link)
 3. Căutați videoclipul pe care îl doriți.
 4. Apăsați pe butonul de opțiuni (⋮) aflat lângă videoclipul dorit.
 5. Alegeți distribuire(Share) către AudioPocket.
 6. Oferiți permisiunea aplicației AudioPocket  de a rula peste alte aplicații.

Dacă ați urmat corespunzător pașii de mai sus, acum puteți vizualiza videoclipul ales și după blocarea ecranului, sau în timp ce folosiți alte aplicații.

Activarea  YouTube Premium

Unul dintre punctele principale de vânzare ale serviciului YouTube Premium este faptul că îți oferă posibilitatea de a urmări videoclipuri de pe YouTube offline, sau cu ecranul blocat. Spre deosebire de opțiunile precedente, acesta este un serviciu cu reinoire lunară (în valuare de 26.00Ron/Lună), beneficiind de prima luna gratuită. Pe lângă avantajele menționate mai sus, YouTube premium te scapă de asemenea și de reclame. Iată cum poți activa acest serviciu:

 1. Deschideți aplicația Youtube.
 2. Apăsați pe Contul meu (iconița din dreapta sus).
 3. Selectați “Activează YouTube Premium” (Get YouTube Premium).

Dacă cunoașteți alte metode prin care poți asculta muzică de pe YouTube cu ecranul stins spuneți-ne mai jos în comentarii.

Alte articole din acestă categorie

Leave a Comment